Guestbook

 

Displaying 101-110 of 135 results.
email Tine Verhoeven       June 9, 2013
Dag Ronne & Frans,

Na onze heerlijke week vakantie bij jullie in 5Alonia alweer een hele dag thuis.
Gelukkig schijnt ook hier vandaag de zon, maar het geweldige uitzicht, de zee, het zwembad, het mooie appartement en de prachtige omgeving van een nog authentiek stukje Griekenland moeten we missen!!
Net als al jullie goede zorgen(!!), de gezelligheid, de tips voor een lekkere lunch of een mooi strandje, een spannende tocht naar de waterval, Rockie, Boris en al het andere dat onze week vakantie zo fijn heeft gemaakt !

Wij hebben enorm genoten, waarvoor 1000 x dank !!!

Lieve groet,
Pim, Tine & Wout

Frank en Anneke       May 27, 2013
Lieve Ronne en Frans,
Ook wij hebben erg genoten van onze week in Griekenland. Lekker zwemmen bij jullie in het zwembad, op het terras ontbijten en veel, heel veel uitstapjes in de omgeving gemaakt.
Tot gauw!
Frank en Anneke
email Ilse en Rianne       May 26, 2013
Hoi lieve Ronne en Frans,

we hebben een heerlijke week gehad bij jullie. Super omgeving, gastvrij onthaal, heerlijke duik in de ochtend, goed verzorgt ontbijt, mooi uitzicht vanaf het terras tijdens het avondeten (ondergaande zon)!
We zijn blij dat we jullie weer gaan zien in augustus.

Liefs Ilse en Rianne
email Marianne       March 19, 2013
Unserem Urlaub war fantastisch! Danke schon!
email Bernd       December 12, 2012
Einfach klasse! Wir kommen bald wieder!
email Ton Dreijer       November 30, 2012
Beste Ronne en Frans,
Inmiddels is het koud en bijna december. Op mijn screensaver staat nog steeds het uitzicht vanaf jullie appartement.
Hier nog even mijn stukje dat ik op zoover.nl heb gezet:

30-8-2012 Voor het eerst in Griekenland en dus ook in 5alonia, is uitstekend bevallen.
Fantastisch uitzicht, prima accommodatie met luxe zwembad en gezellig terras + barretje. Goed ontbijt en heerlijk eten (zie tips).
Ronne en Frans staan altijd voor je klaar met tips, gezelligheid en hulp.
Heerlijk uitrusten dus en een verrassende (mooie) omgeving met veel mogelijkheden.

Groet uit Sleen,
Ton, Caroline, Roos en Koen.

ko @ anna , marjolein, rosalie en piet       October 2, 2012
volop herfst aan het worden in Nederland. Het kan niet anders dat we dan terugdenken aan de warmte bij jullie (meer dan 40C) en vàn jullie. Want jullie laten je gasten werkelijk genieten in griekenland op dat prachtige stekkie. Knuffel voor rockey!
email Pelle       September 25, 2012
Thanks for making us feel at home during at our stay!!!
Bas, Anne, Gijs & Jikke       July 24, 2012
Wij zijn alweer bijna 4 weken terug, maar zijn onze heerlijke 2 weken bij jullie zeker niet vergeten! Wat een super tijd hebben wij gehad!

Met 2 kleine kinderen van onder de 3 is het goed vertoeven geweest. Een mooi, schoon appartement. Een heerlijk zwembad, ook schoon en goed op temperatuur. Leuke strandjes in de buurt. En heerlijk eten!

Als je op zoek bent naar een rustig, mooi, niet te toeristisch, echt nog Grieks stukje Griekenland, ben je hier aan het juiste adres!

Frans en Ronne, hartelijk dank voor het fijne verblijf bij jullie!

Hartelijke groet,
Bas, Anne, Gijs & Jikke
email Dirk Standaert       July 2, 2012
Een kraaknet verblijf op het Griekse platteland met een sober ontbijt en een prachtig panorama op een binnenzee met enkele kleine eilandjes en een mooie tuin in volle bloei. Het was heerlijk om wakker te worden door het geluid van tjilpende mussen en de bellen van de rondtrekkende schapen. De frisse duik in de morgen in het zwembad was stimulerend voor het goede humeur. Het visrestaurant van Giannis aan de kust was een beetje rommelig maar de paling en de “garides” (gamba’s), klaargemaakt door Gianni’s zus, waren een delicatesse. Maar boven alles stonden onze gastheer en gastvrouw, Frans en Ronne, ons met raad en daad bij als het om het plannen van dagtochten met de auto ging. Hoed af voor de manier waarop jullie de zaak runnen !